28 November 2016

Kuantan with love; Part 3

Assalamualaikum readers

Okay bagi sesapa yang mengidam nak makan ice cream tu boleh try dekat Krim Kuantan sebab ada banyak sangat flavors and semuanya interesting. 1 scoop per cup for just RM6 (I guess, sebab dah lupa)

Third place: Krim Kuantan


Berjam jam habis masa kat sini sebab cari angle elok nak ambik gambaq, padahal pose lebih kurang ja kan? Hehehehehe. Then, bila dah bosan lepak Krim, kami pi Sara Boat Noodle pulak. Sumpah sedap!! You guys should try la their chicken noodle soup! *gulp*

Fourth place: Sara Boat Noodle


SEDAPNYAAAAAAAAAAAAAA YA ALLAH!!!!!!!!!!!!! SUMPAH TAK TIPU!!!!!!!

Then, lepas makan we went to Kptm Kuantan for the last time and sempatlah ambik gambaq kat bangunan baru Kptm, bila dah habis study time tu lah ada bangunan cantik nak ootd. Mencik beteiiii. Rindu hostel. rindu lepak SC, rindu Campus Mart, rindu hallway, rindu kedai Umi, rindu everything about Kuantan!!

Fifth place: Kptm Kuantan



After that, we went to Pantai Taman Gelora (one of my fav places in Kuantan) Sebab cantik sangat, and so calming. So sesapa yang suka ambik gambaq macam aku ni, you guys should really go to Pantai Taman Gelora, like seriously what are you waiting for? Go now la babe!

Sixth place: Pantai Taman Gelora


MY OUTFIT
Denim jumpsuit: H&M
White turtleneck shirt: Pop Soda
Boots: H&M
Shades: Forever 21
Bag: Zalora
Satin Scarf: My brother bought it for me (Thanks abang)

Sorry, lupa sangat nak ambik gambaq pemandangan Pantai Taman Gelora tu, sebab rushing nak hantar Sarah balik butIn Sha Allah kalau ada rezeki lagi, I'll go there again and ambik banyak gambaq just for you guys. Ok? Teheee. That's all for Kuantan with love. Nak update cerita baru pulak after this. Yay! Love you guys! Thanks for reading!

Goodbye & Sayonara