23 September 2016

Merdeka Run

Assalamualaikum readers.

I know this post kinda lame sebab dah lama, I mean hello Mia! Its September now. But what the heck, aku still nak update jugak since I've got pictures with my girlfriends that need to be shared with you guys.

i So, fyi this was my first time joining a marathon so... I was freaking late and guess what? Tak sempat nak larok ok ok. Sia-sia ja join Merdeka Run haritu. Hahahahahaha but yeah, still happy sebab dapat sijil, baju, makanan free and of course dapat hang out with my friends. Yay! Btw, bila dah tak lari, me and my best friend, Asniza ber-photoshoot pulak kat Tasik tu and semua orang tengok pelik sebab tak lari. LOL

And also, I wanna thank my friend, Syidah sebab join this marathon with me and Asniza even though kami tak sempat bermarathon dengan sekali. Hahahahahaha god, such a terrible friend I am, I'm sorry man. 

 Merdeka Run @ Tasik Darul Aman, Jitra on 31st August 2016



Warna baju tak boleh terang lagi kot???? Sakit mata tengok btw I'm not a big fan of yellow so I don't really like the shirt though...... But, thanks BDB sebab anjurkan event macam ni, dapatlah kumpul sijil sikit walaupun tak lari. Ehek ehek ehek...

Goodbye & Sayonara

20 September 2016

Aidiladha 2016

Assalamualaikum readers

Salam Aidiladha..walaupun dah terlambat sangat. Hehehehe. Aidiladha kali ni sangat membosankan sebab tak ramai cousins yang balik kampung, so memang pishanglah jawabnya. Nasib baiklah keluaga aku yang paling ramai so nampaklah macam beraya sikit. Hiks. 

Sebenarnya nak ambik gambar makanan masa hari raya tu, tapi disebabkan masing-masing ada nafsu lapar kalahkan harimau, so tak sempat ambik. Nak rasa caramel chocolate cake pon tak sempat, sumpah sedih! Adik aku la ni haaaa yang melahap tak ingat orang. Huhhhh.. Btw, hari tu my family buat bihun sup, tapi sumpah tak cukup sebab ada hidangkan untung tetamu yang datang beraya. Sumpah cakap lapaq gila, nak singgah kedai semua kedai tutup so lepas balik dari kampung  tu sempatlah singgah McDonalds sat makan Chicken McDeluxe (tak macam hari raya langsung ugh) LOL

Well, disebabkan Aidiladha kali ni superb membosankan, tak banyaklah cerita. Kita upload gambar pon jadilah k? Same place with different poses..different lah sangat. Enjoy!

Me with my one and only sister.
Dress : Poplook
Pashmina : Unbranded
Shades : Cotton On
Heels : Zalora
Bag : Unbranded
Earrings : Fashion Valet

Salam & Sayonara