23 September 2016

Merdeka Run

Assalamualaikum readers.

I know this post kinda lame sebab dah lama, I mean hello Mia! Its September now. But what the heck, aku still nak update jugak since I've got pictures with my girlfriends that need to be shared with you guys.

i So, fyi this was my first time joining a marathon so... I was freaking late and guess what? Tak sempat nak larok ok ok. Sia-sia ja join Merdeka Run haritu. Hahahahahaha but yeah, still happy sebab dapat sijil, baju, makanan free and of course dapat hang out with my friends. Yay! Btw, bila dah tak lari, me and my best friend, Asniza ber-photoshoot pulak kat Tasik tu and semua orang tengok pelik sebab tak lari. LOL

And also, I wanna thank my friend, Syidah sebab join this marathon with me and Asniza even though kami tak sempat bermarathon dengan sekali. Hahahahahaha god, such a terrible friend I am, I'm sorry man. 

 Merdeka Run @ Tasik Darul Aman, Jitra on 31st August 2016



Warna baju tak boleh terang lagi kot???? Sakit mata tengok btw I'm not a big fan of yellow so I don't really like the shirt though...... But, thanks BDB sebab anjurkan event macam ni, dapatlah kumpul sijil sikit walaupun tak lari. Ehek ehek ehek...

Goodbye & Sayonara