02 January 2012

Hello school, hello seventeen !


Assalamualaikum & Namaste Peeps

Aku benci gila tajuk post ni, hang benci dak? Serius tak muhung, aku malas gila nak pi sekolah and masuk 17. Macam tak percaya ja, sat ja masa berlalu, makin hari kita makin tua. Esok sekolah macam biasa dah pun start, aku macam meluat gila, macam takmau pi pun ada jugak, boleh dak? Aku masih lagi tak reti nak bersedia untuk belajar & study tahun ni. Err =='

Okay, Alhamdulillah, ada jugak kerja kerja sekolah yang dah pun aku siapkan. Dak dakkk, separuh siap ja nah, tak siap semua sebab tangan aku cepat sakit. Muahahaha. Kalau bagi alasan tu dekat cikgu, aku rasa kaki dia dok atas kepala aku dah pa, kan? kan? kan cikgu kan? Dak eh, melawak ja. Sayang cikgu, muah muah. Btw, banyak banyak kerja sekolah, add maths dengan maths ja aku tak buat. Taktaulah kenapa, maybe sebab aku tak suka kot. Yeah !

SPM OH SPM
Fyi, aku ni takut sebenarnya. Yalakan, add maths tak siap lagi, mampuih kena denda dengan cikgu esok. Mak aihhh, macam mana ni?



AKU TAK PERNAH STOP 'SAYANGKAN' SEKOLAH.



SEKALI LAGI . . .


Toodles !