Zebra Print Pointer 2 -->

20 September 2016

Aidiladha 2016

Assalamualaikum readers

Salam Aidiladha..walaupun dah terlambat sangat. Hehehehe. Aidiladha kali ni sangat membosankan sebab tak ramai cousins yang balik kampung, so memang pishanglah jawabnya. Nasib baiklah keluaga aku yang paling ramai so nampaklah macam beraya sikit. Hiks. 

Sebenarnya nak ambik gambar makanan masa hari raya tu, tapi disebabkan masing-masing ada nafsu lapar kalahkan harimau, so tak sempat ambik. Nak rasa caramel chocolate cake pon tak sempat, sumpah sedih! Adik aku la ni haaaa yang melahap tak ingat orang. Huhhhh.. Btw, hari tu my family buat bihun sup, tapi sumpah tak cukup sebab ada hidangkan untung tetamu yang datang beraya. Sumpah cakap lapaq gila, nak singgah kedai semua kedai tutup so lepas balik dari kampung  tu sempatlah singgah McDonalds sat makan Chicken McDeluxe (tak macam hari raya langsung ugh) LOL

Well, disebabkan Aidiladha kali ni superb membosankan, tak banyaklah cerita. Kita upload gambar pon jadilah k? Same place with different poses..different lah sangat. Enjoy!

Me with my one and only sister.
Dress : Poplook
Pashmina : Unbranded
Shades : Cotton On
Heels : Zalora
Bag : Unbranded
Earrings : Fashion Valet

Salam & Sayonara