28 November 2016

Kuantan with love; Part 2

Assalamualaikum readers

Sambungan Kuantan with love semalam.... I got too tired cus I haven't sleep well last night sebab lapaq but malas nak masak cus dah pukul 2pagi. Hihihi. So without further due, let's get into my second day in Kuantan..

First place: Kula Cakes


Sebab lama sangat kempunan Kula Cakes, dapat jugak haritu. But guess what? Tak habis pon!! Hahahaha bukan sebab tak sedap tapi muak, makan coklat minum pon coklat. Ughhhhh.. bila teringat balik, hmmm ruginyalah tak makan sampai habis. Sedihhhh, membazir amalan syaiton betul lah aku ni. Btw, Kula Cakes makin cantik sekarang ahhh sukanya, kenapa takdak kat Kedah ni? Hmmmmm

Second place: Teluk Chempedak (TC)

Saja pi TC, nak lepak Loteng ja ekpun, sebab masa study Kptm, Loteng takdak lagi then bila tengok kawan-kawan kat Kuantan upload gambaq Instagram kat situ, diri sendiri ni pon teringin jugaklah nak try. Hehehehe. Loteng cantik sangat, siap ada beruk lagi. LOL. Time ada beruk tu sumpah takut, takut if dia ambik my drinks la weh, it cost me like RM5/6 kot! But nasib baik tak ambik, yang kesiannya dia pi tumpahkan air orang lain and habis terkena assigment budak tu. Sumpah kesian. Kalau aku siaplah nangis tepi pantai TC tu. Hahahahaha.



Cantik right? Nanti nakpi lagi Loteng ni, taktau lah bila lagi nakpi Kuantan, tunggu ada duit dulu kot. Sekarang ni duit apa pon takdak. Makan tidoq ja kat rumah sebab tu tetiba rajin update blog cus got nothing to do la tu. Hak hak hak. Btw, masa otw tunggu rapid kat TC tu, Sarah and I met omputeh sorang ni, we talked so many things like example pasal ex-girlfriend dia and disebabkan seronok sangat sembang merepek, we both lupa tanya nama dia sapa. Hahahahahahahaha. Yang penting dapat tau that he's single ok?


It was nice meeting you mister! (I kinda looked chubby in the picture though)

MY OUTFIT
Tank top: H&M
White shirt: Something Borrowed
Shawl: Unbranded
Sandals: H&M
Earrings: H&M
Pants: H&M
Bag: Zalora

To be continued...

Goodbye & Sayonara