Zebra Print Pointer 2 -->

27 December 2016

Happy birthday, best friend!

Assalamualaikum readers

Today is my best friend's birthday, sooooooooooo...

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to dear Asniza
Happy birthday to you


HAPPY 21ST BIRTHDAY, ASNI!

May Allah bless you. May all your wishes and dreams come true. Have a blast birthday with your loved ones.

To my dearest friend: 

There's nothing much I can say though sebab nanti rasa macam nak muntah pulak bila jumpa hang face to face (acah-acah lama tak jumpa kan ehem). Hahahahaha sorry tak dapat celebrate sekali, hang tau lah kan kawan hang ni tak reti drive kan, kalau reti dah lama aku baling tepung lembu khinzir kat hang weh. Serious tak tipu. Dulu tadika, sekolah rendah and sekolah menengah sekali. Hang pasaipa suka tiru aku pi sana sini? Huhhhh semak! Hahahahaha tapi bila diploma jauh bebenor kita berpisah noh, hang kat Jitra aku dengan tetibanya kat Pahang but yeah Alhamdulillah walaupun kita jauh, kita tak pernah lupa memasing (setiap hari chat dengan hang, menyampah) 17 years of friendship and still counting. GILA TAK GILA WEH?! Walaupun jarak rumah kita 30-40 mins but you're the sweetest sebab selalu ambik aku then keluaq sekali. How can I repay you? Hmmm, wait till I can drive weh, we go here and there la after this. TAK MAIN LA AMAN CENTRAL!!! Btw, hang nak tau dak aku punya external hard disk aku penuh gambaq dengan hang ja, hang tau dak? Hang tau dak? Pi memana folder mesti muka hang ada. Ehhhhhhhhh lepas ni no more pictures with you. Huhuhu ok dak? Bla bla bla bla bla, don't forget to always, always be happy and yeah love you weh! Kalau nak aku wish panjang and sweet please cepat- cepat kawin k? Teheee

Goodbye & Sayonara