02 December 2012

SPM is finally over!!!

Assalamualaikum Readers

Kembali meng-update-kan blog yang agak berhabuk ni. Kali ni banyak benda nak cerita, banyak sungguh sampai taktau nak update yang mana satu. Hahaha, over kan? *hidung kembang*

Masuk harini, dah 4 hari aku tak bergelar pelajar sekolah lagi. Say "Hell", say "Yeah" while garu ketiak. Sebenarnya aku agak sedih nak tinggaikan sekolah tapi nak buat macam mana, memang ditakdirkan macam tu, terima sajalah kan? *padahal dalam hati seronok* Okay, tak seronok pun nah, aku rindu sekolah, rindu kawan kawan, rindu kelas, rindu boyfriend? Hmmmmmmmm, favorite aku yang last sekali. Har har har.

Aku rasa aku paling sayang & suka sangat tahun ni. Nak tau kenapa? Sebab aku dapat berbaik dengan ex-enemy aku, re-close dengan kawan rapat aku yang sebelum ni & banyak lagi. Dalam banyak banyak tahun, tahun yang aku ambik SPM ni lah, tahun yang paling aku enjoy gila-mampuih dengan kawan kawan aku. Memang seronok gila, biasalah "Teenagers just wanna have fun", kan?

Banyak sangat aktiviti- aktiviti yang ada dekat sekolah before SPM, semuanya best. Thanks cikgu cikgu. Dengan aktiviti- aktiviti ni lah aku dapat mengeratkan silaturahim dengan semua classmates aku. Alhamdulillah. Kat situ seronoklah, mai tang belajaq gila-mampuih boring tak sangga. Hahahaaaaaaa.

Dulu jadual aku memang ketat gila dengan kelas tambahan, setiap hari kena pi sekolah, sampai jemu tengok muka orang yang sama. "Eh, hang lagi?!". Ayat tu memang wajib terkeluaq. Hmm, nak buat macam mana kan? Nak ambik SPM so kenalah rajinkan diri dengan kelas tambahan ni. Cewahhh, jadikan saya role model awak~ Muehehe, pretty please?

Disebabkan setiap hari ada kelas tambahan, kami selalu bebai. Kami bebai dengan cara, masuk kelas lewat, selalu bagi banyak alasan, hang out sana sini walaupun class dah start, dengaq earphone masa cikgu mengajaq, berlakon buat latihan dengan tekun, pi toilet setiap masa, bla bla bla dan yang paling aku ingat, time kena marah dengan Penolong Pentadbiran sekolah aku sebab pakai jeans ketat. Wehuuuuuu, malu ngan budak lelaki tapi apakan daya, muka control cun terpaksa dintonjolkan dengan penuh belagaknya. RT JIKA ANDA PERNAH CONTROL CUN. *kenyit mata*

Aku selalu bawak camera untuk study eh eh ambik gambaq setiap kali ada kelas tambahan, baguih dak? Hmm, kenangan what? So, my dear juniors "Bawaklah camera anda setiap masa walau dimana jua". Camera or phone lantak pi hang lewwww. Hahahaha, maaf bang terkasar bahasa~

Let's just continue with those memorable pictures. 
Credit to : Photographer tanpa gaji. Sekian, terima kasih. Muah. Kikikikiki.


Okay, penatnya upload!!! Tunggu punyalah lama, but then gambaq rosak? Thank you.

And, sambung dengan gambaq- gambaq hari last SPM, yay! What a memorable day cause everyone was like so freakin crazy & supporting, much thanks to Amzar for everything. Hahaha, wanna know why? Well, he bought 2 plastics of flour to celebrate our last day together, like hell yeah last day of school baybeyh, hah-ven. Look down, people~

See, look at Amzar! He threw flour at Rus, pity Rus. Be patient, okay? Lol.


Keseluruhannya, semakin hari aku semakin membesar (nak guna perkataan "tua" tapi tak sampai hati) har har har. So, aku kena jaga my own behavior and change my bad attitude to good. I hate being hot-tempered, too jealous, too cute??? etc. InsyaAllah, aku akan berubah someday, someday, someday.... Hahaha. If my sis read this she'll say "you're such a liar". Ahhh, I'll try okay? Hmmm, btw I'll never ever forget my 2012 classmates, I'll always love you guys no matter what. Please love me too *cute face* Please punch me in the face. Lol. Yay, no more school, no more uniform, no more homeworks, no more teachers??????? say whutttttt? Hahahaha. I'm gonna miss all my teachers, especially my account and history teachers! Both of them are so cool & supporting! Bla bla bla.

Goodbye school, hello bed!

Salam & Sayonara.