13 September 2012

Moga berkekalan abadi.

Assalamualaikum readers


Congrats cousins ! At last, kahwin jugak depa. Alhamdulillah. Aku excited gila join pi Perak semata mata nak tengok akad nikah Abg Timi (sepupu) & Akak Lili. Seronok k tengok orang kahwin. Bila pulak kita ni? Err, macam takmau kahwin pun ada, but kalau ada jodoh apa salahnya? *senyum kambing*

First time, aku tengok orang akad nikah time puasa. Ya Allah! Sekali dengan aku penat, dengan panas yang begitu terik, lapaq lagi. Memang deritalah pada hari itu. Kikiki. Tapi, aku tetap bersemangat nak posing sana sini. Okay, bangga disitu. Failed maths takmau bangga pulakkan? 

(NO COMMENT)

Let le pictures talking . . .

 
Nampak kegedikan ku disitu. Har har har. Mohon maaf.

Okay. Tamat cerita akad nikah disitu. Kita sambung dengan Kenduri Perkahwinan Abg Timi & Akak LiLi. Alhamdulillah, hari kenduri tu berjalan dengan baik sekali ! Wehoooooo ! Tambah pulak dengan ada lelaki hensem ni, lagilah baik ! Will you be mine? Desperate much? Ehemmmm. *cover malu*

Maaaaaaaaaalasnya nak type. Banyak benda nak cerita tapi tengah sakit kepala. So, terpaksalah stop dulu. Let's just continue with le pictures !

  
I wore blue kaftan that day.  Rasa macam vogue tetiba. Rasa ja tapi tak vogue pun, selekeh ada lah. Lol. And, look at my bag, yes, that blue bag! I freakin love it ! Abang bought that bag for me. Hihi, thanks bro!
................. Tetiba ja ada dalam post kahwin, why ah?
Moga berkekalan abadi . . . 

Salam & Sayonara.