09 September 2012

Eid Mubarak 2012

Assalamualaikum Readers.

Selamat berhari raya
Ucapan ku untuk semua
Kita mengeratkan semula
Hubungan saudara
Yang terpisah

Yang jauh berkirim salam
Yang dekat berkunjung-kunjungan
Maaf dipinta dan diberi
Semoga ikatan berkekalan abadi


Okay, puas dah nyanyi? If tak puas boleh dengaq lagu tersebut dekat youtube. Rahimah Rahim - Selamat Berhari Raya.

Dah berminggu minggu raya, harini aku baru terhegeh hegeh nak update. Biasalah, panjang sangat sebab tu yang jadi baluq liat sikit nak update tu. Kuikuikui. Serious, tak ingat nak cerita apa dah sebab dah lama berlalukan? Jadi blur seketika. Fyi, raya kali merupakan raya yang paling awesome ! Aku akan ingat sampai bila bila. InsyaAllah, kalau memori aku masih kuat. Har har har.

So, baju raya saya kali ni warna hitam. Baju awak pulak? Putih eh? Apa pun, semua orang mesti nampak lawa & hensem kan time first raya? Raya first ja pun k. Muehehehe. Alhamdulillah, wajib bersyukur. Tahun ni, kebanyakan orang perempuan pakai jubah ye? Wah, sumpah cantik even yang kosong. Serious.

Mohon kembang bontot. Terima kasih.

Raya kali ni, memang aku raya sungguh sebab after raya Trial pulak. Seminggu cuti, seminggu aku ghaye k. Mulut cakap nak study, pirahhhhhh ! Nampak sangat tipunya. So, memang tipu pun. Hahahahaha. Okay, kali ni first time family aku busy, setiap hari, mesti ada event. Okay, best yeyeahhhh ! Memang terlupalah kan nak baca buku? Wihihihihi.

Le Schedule :-
Ahad : Raya kat kampung, balik petang. Sepupu tiri datang berghaye.
Isnin : Beraya kat Pulau Pinang.
Selasa : Raya rumah jiran & kawan kawan ayah.
Rabu : Perkahwinan Abg Timi & Kak LiLi (sepupu)
Khamis : BBQ at kampung.
Jumaat : Beraya kat rumah jiran & shopping dengan siblings
Sabtu : Hantar abang balik KPM.

Okay, ini gambar gambar raya pertama. Takdak banyak sangat gambar sebab photographer banyak ambik gambar yang membosankan. Malas nak upload. Kikikiki.





 My big family. Satu kampung kami panggil ambil gambar. Yang takmau dipaksa mau. Ada yang dari Terengganu, Pahang, KL and many more. Seronok gila bila bergabung, satu rumah bising. Yeyeahhh ! Jumpa lagi raya tahun hadapan, InsyaAllah.

Yang ni pulak, raya kedua. Raya kedua dengan orang KL  & Pulau Pinang.



Salam & Sayonara.