30 July 2012

Sayang kawan kawan saya.


Assalamualaikum readers

Alhamdulillah. Dah 11 hari kita berpuasa, 18 days to go. Harap kalian semua banyak bersabar. Chill k chill. Muehehe. Sebenarnya, aku yang tak sabar tapi, kata dekat hampa pulak noh. Sorry mak cik, pak cik. Nah muah muah. Dah tak marahkan? Thanks, love !

Susah nak dapat kawan kan sekarang ni? Susah lagi nak dapat kawan baik. Awak setuju tak? Wajib setuju. If not, saya bagi tahi hidung kat awak. Awak tak nak kan? Hihihihi. Alhamdulillah. Saya ada ramai kawan. Kawan baik or not tolak tepi, yang saya tahu, saya ada ramai kawan. Ngertikan?  Kalau, awak nak tahu, saya sayang sangat kat kawan kawan saya, dorang I mean depa pun sayangkan saya. Kan? Kan? Farah, if awak ada baca blog saya, awak kena cakap yang awak sayang saya tau. Awak special sikit sebabnya awak selalu suruh saya puji awak, so kali ni saya nak awak ucapkan "I LOVE YOU, MIA", (MIA nama comel saya, MIYAH nama kasar saya)

Okay, cutie Pawah? *bodek*

Saya nak list-kan nama nama kawan saya. Nama sapa yang saya list-kan, mohon sayang lebih dekat saya. Salam. Ehhh, maksud saya. Andalah kawan yang baik, awesome, crazy, supporting, busuk, comel, cantik bagi saya. Hiuhiu. Mohon kembang bontot yang comel lagi "petak" itu. Please k please.

Aku tak-friendly-sangat tapi aku memang suka berkawan. Awak tak nak berkawan dengan saya? *lembut* Hang takmau kawan dengan aku ka? *kasaq* Muehehehe. Takmau kawan sudah kawin pun takpe, wak. Saya sangat bersyukur dapat kawan seperti mereka yang selalu tolong saya jika saya perlukan, ceriakan saya jika saya bersedih, gilakan saya bila saya muram, sokong saya bila saya perlukan, menjadi pendengar setia luahan saya, memahami saya bila saya runsing, menasihati saya jika saya salah, sayang saya bila saya sayangkan mereka. Alhamdulillah.Terima kasih, kawan.

Sayang kawan kawan saya :  Asni, Alin, Ifa, Mira, Wanie, Farah, Dena, Dila, Syud, FiFi, Rus, Fatin, Aniq, Isma, Izat, Qila, Dayah, No'en, Ayu, Amzar, Zati, Ecah & Lilah. Ada yang saya tak rapat dengan depa but who cares? Saya tetap sayang depa, dapat lagi pahala tau. Muehehehe. Awak nak tak pahala? If nak, so, sayanglah saya. Kikiki. *muntah*


Ada yang tak ada gambar, sorry ye awak. Saya takdak gambar awak awak sekalian. Tapi takpa tau, saya tak lupa awak awak sebab saya dah pun list-kan nama awak awak yang comel gitu kat atas. *cubit manja*
Aku sayang gila dekat hampa semua. Sampailah kita habis sekolah, aku janji aku takkan lupakan hampa. InsyaAllah. Hampa pun janganlah lupa aku tau. Aku bertuah sangat sebab dapat kawan macam hampa semua. Alhamdulillah, aku bersyukur.
Salam & Sayonara.