31 May 2012

Good Luck, Abang !

Assalamualaikum readers

Entry sedihlah pulak kali ni. Sedihlah abang kite tinggalkan kite. Muehehehe. Ahad lepas baru saja hantar abang ke Matrik Kulim. Berat hati nak ikut sebenarnya sebab takut menangis depan abang, tapi disebabkan nak support abang, aku pun ikutlah. Sebelum abang pi Matrik, celebrate farewell party dekat Pizza Hut & playground. Thank God, dia happy. Alhamdulillah !


Perjalanan menuju ke Matrik Kulim tak jauh mana pun tapi, rasa jauh tu ada jugaklah sebab penuh dengan hutan. Tempatnya agak boring, kesian abang aku. Tapi, yang bestnya ada Tesco & Giant, lagi best pulak 15 minit boleh pi shopping dekat Jusco Pulau Pinang. Kuikuikui. Mai belajaq ka shopping?

BOTH

Sampai saja Matrik Kulim, penuh dengan kereta berplatkan Kelantan. Ramai sungguh orang Kelantan. Fyi, kaum Hawa tersangatlah banyak dekat sana, malangnya kaum Adam macam lekat celah gigi ja pun. Sikitnyaaa! I mean, sikit sungguh wei. Akhir zaman kot noh? Ho lah. Nanti gaduh cari pakwe, muehehehe. Mai belajaq ka bercinta?

BOTH

Bla bla bla. Time abang daftar diri apa semua tu, aku, umi and akak pi jalan jalan sambil pose sana sini. Biasalah girls just wanna have fun ! Right? Bohong kalau wrong. Booo yah ! Muehehe. Cantik jugak Matrik Kulim ni sebab berbukit bukit & nampak sejuk ja kalah Cameron Highlands. Ehemm, cantik tu cantiklah tapi sejuk tu, taktauuuuuuuuu =.= (nampak ja) Kuikuikui.

Lepas abang siap, kami pun berjumpa dekat dewan. Then, ada kenal kenal dengan roomate dia. Budak Kelate, cakap Kelate pekat wei. Sumpah, tak pahe.


Muka baik ja dia ni. Jaga abang elok elok tau, Waddi. 

Bila dah tengok roomate orang lain, kita pun teringin nak tau jugakkan? Hmm, macam manalah roomate aku nantikan? I wonder . . .


Omeinyaaaa, omei omei ! Roomate aku jate. Oh myyyy ! Harry Styles pun jadilah. Kan?

Malasnya nak cerita panjang panjang, macam mengantuk lagi ja. Hahahahaha. Acilah kan? Acilah ! So, disebabkan aku sayang sangat sangat dekat abang aku. Aku pun jadi rajin, aku buat something dekat dia. Entah dia makan or not. Mintak mintaklah dia makan yooo. Muehehehe.


Good Luck, Abang ! Belajar elok elok walaupun terpaksa pi sana. Sabtu ni kita jumpa lagi nah, InsyaAllah. Muah ! Adik sayang abang sangat sangat sangat ! I miss you, abang !
Salam & Sayonara.