10 March 2015

Hello

Assalamualaikum readers


I'm such a liar! Cakap nak selalu update blog tapi tipu lagi. Hmmm.. Well benda yang tak dijangka kan just happened. What is it? Assignments lah weh! Dah pulak mid term is just around the corner. Nasib baiklah 3 papers only. Alhamdulillah. Takyahlah nak study bebanyak sangat kan? Pheww..

Setakat ni, dapat banyak gila assignments, tapi rasanya baru siap 1 out of semua!! See? Nampak dak pemalas? Macam mana nak jadi kaya macam Vivy Yusof tu.. Hmm jelesnya, but InsyaAllah one fine day nanti. Amin. So, kenalah rajinkan diri jugak macam mana pun! Good luck, dear self!

 Alhamdulillah on 6th March haritu saya dah officially 20!!! Thank you, Allah swt, thank you to my family for everything! Thank you jugak to Asni and Ifa sebab buat surprise party dekat Tasik with balloons, cake, drinks and many more! Bertuah dapat kawan- kawan macam hampa! Sayang hampa sampai bebila. And to those yang wish, thank you tau! #muahciked. Alhamdulillah!

 Dah memacam aku lalui, penat lelah semua ada. Memula upsr, pmr, spm then now tengah diploma and tinggal lagi satu semester ja. Sumpah excited habaq hang, takmau dah jejak kaki kat Pahang. Banyak sangat benda yang tak sepatutnya jadi kat sana. Paling meluat bila kena naik bas dari Kedah ke Kuantan.. ya Allah, sumpah cakap penat gila ternganga sementara nak tunggu tu, tidoq pon dah puas. Nak main game, pening kepala. So, memang kena ternganga ja lah atas perjalanan tu. Penat wehhhh!! Lenguh bontot.

So now tengah busy study, busy lah sangat padahal selalu bukak Youtube dengaq lagu One Direction, Taylor Swift dgn Magic, dahlah jenis bila dah habis dengaq dok repeat sampai bosan. Sampai bila nak study ha Miss Mia? Dah kalau tak dengaq lagu mesti phone dekat tangan dok berinstagram sambil stalk online shop. Story of my life...

Now tengah cuti, nanti balik Kuantan start lah busy&stress week! Get ready to torture yourself, Mia! That's all, bila rajin nanti InsyaAllah, I'll update more stories of mine soon. Peace!

Btw, tadi tengah cari info untuk assignment tetiba jumpa something yang memang boleh buat aku menangis. Sedih baca.. so nak share dengan all of you, click here . Al- Fatihah.

Goodbye & Sayonara.